Založ si blog

Internet šetrí prírodu. ..

Mám 52 r. som samouk  a veci okolo PC a internetu som sa učil postupne a učím sa dodnes.Nemám ani strednú školu a predsa využívam nástroje ako je PC,mobil,internet a mám svoju kanceláriu doma -prípadne kde sa práve nachádzam…

Napriek tomu , že žijem v malom okresnom meste  – mám vďaka internetu známych aj vo svete. Píšeme si, sme na soc. sieťach , učíme sa jeden od druhého zaujímavým veciam a kedže sa na slovensku , ako aj vo svete stáva úplne normálnym, že sa strácajú fabriky a možnosti živobytia v blízkosti, kde ludia bývajú a boli zvyknutí pracovať v okruhu pár kilometrov  -tá éra definitívne končí…

( Tak napr. unás  na žitnom ostrove a vôbec na dolniakoch sa polnohospodárstvom živilo pred revolúciou 100 tisíc občanov a teraz iba 10 000 – je to normálne ? ale o tom niekedy inokedy…)

– opačne na internet sa presúva čoraz viac služieb a predajcov teda viac peňazí a vzniká tak priestor pre nové metódy, ako si privyrobiť tým, že niekto posunie tovar, či službu svojim už fungujúcim zákazníkom prípadne  známym a priateľom.Zabehnutý podnik, firma alebo predajňa má istý kapitál aby sa zviditelnili aj cez internet a zlepšia si možnosť takto svoje služby a tovar predať.

Ale,čo tí – ktorí stratili prácu,alebo ukončili školu a nepracujú.Po roku,dvoch stagnácie sa už ani nikdy nenaučia pracovať ako diví pre niekoho -radšej si hladajú kratšie cestičky. Preto je dôležité rozpoznať, čo sa okrem zábavy skrýva v internete. Tým je možnosť práce a to zdomu.Má to spústu výhod.Rozbehnúť svoje podnikanie cez internet nevyžaduje velký kapitál.Človek nepotrebuje asistentku alebo skladníka – môže tieto veci robiť zatial sám.Aj deň začína ovela menším stresom – nemusí sa namáhať  ráno obliecť, načas  prísť  niekde verejnou dopravou – prípadne sadnúť do auta a cestovať hodinu dve za klientom alebo na predajnú akciu.Táto vymoženosť sa dá pomerne lahko naučiť a zákon velkých čísiel,hovorí ,že keď budeš využívať správnu metódu reklamy, presadíš sa aj Ty…Marketing je tu už nemožno z neho vynechať ani internet.

Takže techniku nemôžeme zanedbávať lebo sa nám vymstí.Pozrime si príklad Fax -ov -ako takých -kto už dnes používa fax.

Takže využitie nových technológií je tu dané.

Cez internet vie dodavateľ,predajca,projektant, maklér či distribútor  On-line dodať všetky podklady,nákresy a iné dokumenty a pod.svojim zákazníkom. Na nete sa čoraz viac hrá,nakupuje,komunikuje,ako aj prezentuje a spolupracuje. Je to nesmierne šetrný spôsob zábavy ale aj práce,kedže si chránime prírodu, tým že neznečisťujeme životné prostredie zbytočnými cestami a to je obrovské plus.Toto sa prejavuje nielen v našej  peňaženke ,v ekonomike štátu ako takej,lebo kto si zarobí ako samouk na internete -nebude brať sociálne dávky od štátu a to je trend ,ktorý by mal štát kvitovať. Jasné,že z príjmu by mal každý zaplatiť aj daň – na to má naša administratíva páky, ale  malo by sa zákonnými opatreniami postarať, aby sa toho ludia nebáli.

MVeru ja mám radosť z každého nového člena, ktorý si osvojí prácu na internete a takto prispeje svojou troškou do ochrany  prírody…

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1179x
Priemerná čítanosť článkov: 1179x

Autor blogu

Kategórie

Archív