Založ si blog

Internet šetrí prírodu. ..

Mám 52 r. som samouk  a veci okolo PC a internetu som sa učil postupne a učím sa dodnes.Nemám ani strednú školu a predsa využívam nástroje ako je PC,mobil,internet a mám svoju kanceláriu doma -prípadne kde sa práve nachádzam…

Napriek tomu , že žijem v malom okresnom meste  – mám vďaka internetu známych aj vo svete. Píšeme si, sme na soc. sieťach , učíme sa jeden od druhého zaujímavým veciam a kedže sa na slovensku , ako aj vo svete stáva úplne normálnym, že sa strácajú fabriky a možnosti živobytia v blízkosti, kde ludia bývajú a boli zvyknutí pracovať v okruhu pár kilometrov  -tá éra definitívne končí…

( Tak napr. unás  na žitnom ostrove a vôbec na dolniakoch sa polnohospodárstvom živilo pred revolúciou 100 tisíc občanov a teraz iba 10 000 – je to normálne ? ale o tom niekedy inokedy…)

– opačne na internet sa presúva čoraz viac služieb a predajcov teda viac peňazí a vzniká tak priestor pre nové metódy, ako si privyrobiť tým, že niekto posunie tovar, či službu svojim už fungujúcim zákazníkom prípadne  známym a priateľom.Zabehnutý podnik, firma alebo predajňa má istý kapitál aby sa zviditelnili aj cez internet a zlepšia si možnosť takto svoje služby a tovar predať.

Ale,čo tí – ktorí stratili prácu,alebo ukončili školu a nepracujú.Po roku,dvoch stagnácie sa už ani nikdy nenaučia pracovať ako diví pre niekoho -radšej si hladajú kratšie cestičky. Preto je dôležité rozpoznať, čo sa okrem zábavy skrýva v internete. Tým je možnosť práce a to zdomu.Má to spústu výhod.Rozbehnúť svoje podnikanie cez internet nevyžaduje velký kapitál.Človek nepotrebuje asistentku alebo skladníka – môže tieto veci robiť zatial sám.Aj deň začína ovela menším stresom – nemusí sa namáhať  ráno obliecť, načas  prísť  niekde verejnou dopravou – prípadne sadnúť do auta a cestovať hodinu dve za klientom alebo na predajnú akciu.Táto vymoženosť sa dá pomerne lahko naučiť a zákon velkých čísiel,hovorí ,že keď budeš využívať správnu metódu reklamy, presadíš sa aj Ty…Marketing je tu už nemožno z neho vynechať ani internet.

Takže techniku nemôžeme zanedbávať lebo sa nám vymstí.Pozrime si príklad Fax -ov -ako takých -kto už dnes používa fax.

Takže využitie nových technológií je tu dané.

Cez internet vie dodavateľ,predajca,projektant, maklér či distribútor  On-line dodať všetky podklady,nákresy a iné dokumenty a pod.svojim zákazníkom. Na nete sa čoraz viac hrá,nakupuje,komunikuje,ako aj prezentuje a spolupracuje. Je to nesmierne šetrný spôsob zábavy ale aj práce,kedže si chránime prírodu, tým že neznečisťujeme životné prostredie zbytočnými cestami a to je obrovské plus.Toto sa prejavuje nielen v našej  peňaženke ,v ekonomike štátu ako takej,lebo kto si zarobí ako samouk na internete -nebude brať sociálne dávky od štátu a to je trend ,ktorý by mal štát kvitovať. Jasné,že z príjmu by mal každý zaplatiť aj daň – na to má naša administratíva páky, ale  malo by sa zákonnými opatreniami postarať, aby sa toho ludia nebáli.

MVeru ja mám radosť z každého nového člena, ktorý si osvojí prácu na internete a takto prispeje svojou troškou do ochrany  prírody…

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1175x
Priemerná čítanosť článkov: 1175x

Autor blogu

Kategórie

Archív